Força afluència en el primer dia de la vila medieval

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

18a edició de la vila medieval de Sant Julià de Lòria. Activitats, tallers i concerts al llarg del cap de setmana per a totes les edats. Aquest cop no hi haurà espectacles mòbils, però sí un de la dama d'Auvinyà. 

La parròquia laurediana respirava força ambient en la inauguració de la vila medieval. La plaça de la Germandat ha acollit aquest divendres a la tarda, el ball de gegants i gegantons amenitzat pel grup La Sonsoni. Una edició que torna amb força després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de les restriccions. 

Jocs, tallers i demostracions d'oficis tradicionals com forner, escloper i encunyador de monedes. També, els més atrevits han posat a prova la seva punteria amb l'activitat de tir amb arc. I sobretot, molt ambient al llarg de les 45 parades del mercat medieval que ofereixen tota mena de productes. 

Aquest divendres a la nit, l'activitat principal serà al voltant del centre històric de la parròquia. Els que s'hi apropin podran descobrir llegendes de bruixes amb música del Pirineu. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Pere Besolí 
Locució: Judith Sáez

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.