Força afluència de visitants al festival Contradans, que podria tenir una segona edició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Segona jornada de la primera edició del festival Contradans a Ordino, que el comú no descarta repetir si la rebuda és positiva. De moment, aquest dissabte, les parades del mercat artesanal han rebut força afluència de visitants, els espectacles, de públic i els tallers, de participants.

Construir la caseta portallums de menairons és un dels tallers que s’ha fet avui als jardins de la Casa Rossell. Ha acostat el fang a la gent i les laces per realitzar-lo s'han esgotat.

Des d'Artesania Ceràmica, Núria Franch ha explicat quins pasos s'han seguit durant el taller per fer aquestes casetes amb l'objectiu de "donar-li vida a aquestes llars", ja que la idea és "posar un ciri o incens que sortirà pels foradets de les finestres i la porta". 

La música en directe també ha tingut molt protagonisme gràcies a 'Indiano sons i els passos perduts', al ritme de l'Espingari amb la Factoria Mascaró, que no ha estat la primera vegada que trepitja la parròquia.

El seu fundador, Lluís Fàbregues, ha explicat que ara fa vint anys van acudir a la mateixa plaça per "ballar al nostre primer espectacle que es deia el Mascaró de Proa". 

I aquest dissabte ho ha fet amb un petit viatge "a travès dels boleros, les havaneres i les diferents cultures de les danses tradicionals", ha detallat el director de la factoria, Quim Serra. 

Aquest diumenge seguiran els tallers i es farà un darrer espectacle aquí a la plaça major. A les cinc de la tarda es tancarà, finalment, el mercat i el festival Contradans.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Pere Besolí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.