La forta tempesta provoca inundacions a diferents punts del país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta és la imatge d'aquesta tarda de tota l'aigua acumulada davant les obres de l'Estadi Nacional. L'aigua no es filtrava i ha provocat molts problemes per circular. Els obrers han hagut de retirar el material. A l'Illa Carlemany s'ha inundat la planta baixa i el centre comercial E.Leclerc també ha patit inundacions.  Segons informen els bombers, l'avinguda Doctor Mitjavila ha estat el punt més conflictiu a causa de l'acumulació d'aigua. A Santa Coloma els bombers també han hagut d'actuar.

Les pluges intenses de la tarda han provocat inundacions a diversos indrets del país. La tromba ha caigut amb rapidesa i la xarxa de clavegueram no ha pogut absorbir tot el volum d'aigua.

Cap a dos quarts de set de la tarda els ruixats han col·lapsat la xarxa de clavegueres i moltes boques han expulsat aigua cap a les carreteres. El mateix ha passat amb altres col·lectors. Com a conseqüència, en poc més de cinc minuts, molts carrers han quedat inundats. A Andorra la Vella diversos indrets no han pogut assumir el volum d'aigua i els baixos de molts edificis s'han vist afectats.

Punts on les inundacions són freqüents, com ara Santa Coloma, tampoc no han estat una excepció. L'aigua ha envaït els punts habituals i ha arribat també a la carretera general. Els bombers han hagut de fer diverses sortides per evacuar l'aigua amb bombes. En altres indrets, pocs minuts després de l'episodi de pluja, l'aigua ha anat desapareixent a poc a poc, fins a deixar de nou els carrers practicables.

Aquesta mena de xàfecs són típics dels mesos d'estiu: caiguda intensa de precipitacions en un període molt curt de temps. La situació és més preocupant a les muntanyes properes a edificis, ja que si es repeteixen amb freqüència poden augmentar el risc de despreniments de terra o roques.

Informa: Rubén Carcellé     Imatge:  Meri Bellosta /Sergi Pla /Lluís Calvo

La situació a la Baixada del Molí davant les obres del nou Estadi Nacional:

Aquesta és una imatge de Xavi Isern ha publicat a twitter de la situació al carrer Doctor Mitjavila: 

I aquestes altres il·lustren la situació a la planta baixa de l'Illa Carlemany:

I aquesta foto és de Luna Marcet i correspon al Prat del Roure:

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.