L'FP d'Aixovall inclourà el batxillerat internacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El centre de formació professional d’Aixovall ha acollit la jornada de portes obertes per mostrar la seva oferta formativa a joves i empreses. Com a novetat, l'any vinent s’oferirà l'opció acadèmica del batxillerat internacional. Enguany hi ha hagut un increment d'un 6% en el nombre d'alumnes.

Uns 400 alumnes dels tres sistemes educatius i 25 empreses han pogut conèixer de primera mà les opcions formatives que el centre de formació professional d’Aixovall ofereix.

Una oferta que, com a novetat, l’any vinent inclourà la possibilitat d'integrar en el programa el batxillerat internacional. Un pas que el director d'FP, Joaquim Torredà, qualifica de "molt important perquè permetrà que els nois i noies que triïn aquesta opció es puguin beneficiar d'un programa que els obrirà la porta a seguir estudis superiors a l'estranger".

També s'està treballant en l'estudi d’un centre de segona ensenyança a l’escola espanyola. Torredà avança que "són dues formacions que es volen desenvolupar al centre María Moliner: un grau mig de farmàcia i parafarmàcia i un grau superior en allotjaments turístics".

Enguany cursen aquests estudis 304 alumnes de forma presencial i 50 com a candidats lliures, un 6% més que el curs anterior.

Informa: Sílvia Callís
Imatge: Albert Cristòfol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.