Francesc Camp confia que pisos d'ús turístic de Canillo passin a ser residencials amb incentius per als propietaris

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo espera poder convèncer els pròxims mesos a propietaris de pisos d'us turístic de la parròquia perquè passin a ús residencial. Per promoure el canvi defensa que puguin rebre incentius.

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo té uns dos mil apartaments d'ús turístic. Des del comú s'espera que alguns es puguin alliberar a canvi d'incentius. D'aquesta manera la parròquia guanyaria pisos que es convertirien en habitatge residencial.

El cònsol espera que l'aturada de la construcció els pròxims mesos a la parròquia serveixi per aclarir l'espai urbà i parroquial urbanitzable.

Sobre la cessió del 10% per construir en terreny comunal, creu que són uns ingressos que el comú necessita, però no descarta fer un esforç i rebaixar la taxa.

D'altra banda, Camp ha avançat que a la tardor estarà a punt el pont tibetà que s'ha de construir a la zona de la vall del Riu, travessant-la de banda a banda amb un recorregut aproximat de 600 metres de longitud.

Informa: Jordi Lorente-Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.