Front comú dels cònsols contra l'augment de contagis de Covid-19 davant la crida de l'Executiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Front d'unitat dels comuns amb el Govern per combatre l'expansió de la Covid-19. Els cònsols han posat a disposició els agents de circulació perquè se sumin a les tasques de vigilància. Ara bé, com que no poden sancionar, la seva tasca serà bàsicament pedagògica. 

Pel bé de la ciutadania, els comuns van estar d'acord a unir-se a la vigilància, fent especial èmfasi en bars i restaurants, però també en parcs infantils i a avisar aquella gent que no fa un ús correcte de la mascareta.

Des del Comú de Sant Julià de Lòria insisteixen que, davant d'aquesta situació, caldria reobrir el debat sobre la capacitat de sancionar dels agents de circulació, ha assegurat el cònsol major, Josep Majoral.

La cònsol d'Escaldes-Engordany ha assenyalat que l'objectiu és tenir cura del compliment de la nova normativa de seguretat contra la Covid-19 als llocs més freqüentats de la parròquia.

Francesc Camp, per la seva banda i en la mateixa sintonia que Majoral, ha explicat que els agents de circulació de Canillo informaran i advertiran els ciutadans pel que fa a les mesures, però que en el cas de rebre una negativa explicaran la situació a la Policia, que al seu torn seria qui podria identificar i sancionar en el cas que fos necessari. Un procediment que es repetirà en la resta de parròquies.

Informa: Laura Massegú-Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares-Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.