Teresa Colom, nova directora de la Fundació Ramon Llull

La Fundació Ramon Llull ha aprovat el nomenament de Teresa Colom com a directora de la Fundació, en substitució de Vicenç Villatoro.

S'ha decidit en la darrera reunió ordinària del patronat on hi ha participat el cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Cultura, Sílvia Riva.

També s'hi ha aprovat el projecte de pressupost per al 2022, nous càrrecs i la creació d'un comitè executiu per impulsar l’activitat de l’entitat.

A més, s'ha donat llum verd a l'elaboració d'un documental que reculli el testimoni de dones que han dedicat part de les seves vides al camp de les labors i un nou premi per reconèixer la trajectòria dels traductors. 

Hi haurà dues categories: una per estimular la tasca dels traductors novells, amb una dotació de 4.000 euros, i una altra, per premiar professionals més consolidats amb una dotació de 6.000. 

Informa: Redacció
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.