El Funicamp tanca la temporada d'estiu amb més de 14.000 usuaris

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Funicamp tanca temporada d'estiu amb molt bones sensacions. Es mantenen els usuaris tant del 2019 com de l'any passat i es compleixen d'aquesta manera les previsions. L'han fet servir en aquestes darrers dos mesos unes 14.000 persones.

Últim dia de la temporada d'estiu del Funicamp, que ja no reprendrà els viatges fins que tornin els esquiadors. En aquest darrer diumenge, han estat molts els qui s'hi han volgut apropar per pujar fins a Solanelles. 

S'han complert les bones previsions que des del comú avançaven al juliol i s'han mantingut els mateixos usuaris que l'any passat, uns 14.000.

Unes xifres que també són iguals a les de l'estiu prepandèmia, ha explicat el conseller de Turisme d'Encamp, Nino Marot, tot valorant que són "dades molt positives", ja que "mantenim la xifra d'afluència turística i l'acceptació és molt bona". 

A més, també s'han venut 250 entrades del Funicamp a través del forfet combinat de les quatre valls.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Ricard Tenza

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.