Fusió de música i poesia, còmic i acrobàcies aquesta primavera a la Saison Culturelle

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cantant Quim Salvat participarà als actes de la Saison Culturelle. Farà part de l'animació de l'entrega de premis Miquel Martí i Pol amb Felix Jouserrand de l'Escena de Foix. Aquesta primavera l'ambaixada de França també ha programat tallers de còmic i acrobàcies.

Quim Salvat i el francès Felix Jousserand seran els encarregats de posar la nota a l'entrega de premis del concurs de poesia Martí i Pol, dimecres 28 d'abril a l'Auditori Nacional.

Així per primera vegada l'ambaixada de França canvia la manera de celebrar la primavera de poetes i ho fa amb música, i és que són dos gèneres que solen anar de la mà, ha destacat l'ambaixador Jean-Claude Tribolet.

L'endemà el concert s'havia de fer a l'Estive de Foix però per les restriccions a França es farà a través de la pàgina web de l'entitat.

Del 17 al 21 de maig serà el torn del còmic amb, entre d'altres, uns tallers a segona ensenyança i a formació professional a càrrec del jove Simon Lamouret autor de l'Alcazar i Bangalore que també estarà amb l'associació del gènere. 

El circ i les acrobàcies completaran el cartell d'activitats que s'han preparat en aquest tram de la Saison Culturelle. Del 26 al 29 de maig s'oferirà un curs d'iniciació al gènere a càrrec de tot un referent, L'Ésacto Lido, l'escola d'arts de circ de Tolosa de Llenguadoc. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Xavi Albert

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.