Futurs alumnes d'FP celebren poder conèixer les disciplines a través de tallers i el contacte amb estudiants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Estètica i perruqueria, mecanografia, estudis sociosanitaris i cures auxiliars d'infermeria. Aquestes són algunes de les branques de la formació professional. En les jornades de portes obertes que s'han celebrat aquest dimarts, els nous alumnes han pogut apuntar-se a tallers per conèixer-les millor i acabar de decidir amb quina opció es queden.

Tot i la indecisió, alguns com Miguel Ángel Sánchez  i Sara Mejía, alumnes de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, confessen que ara ho tenen una mica més clar.

El Miguel Ángel i la Sara han assistit als tallers centrats en educació física i infermeria per conèixer més a fons aquestes disciplines i acabar de decantar la balança de cara al curs vinent. Han après, per exemple, com ajudar una persona a asseure's en una cadira de rodes. 

Els mateixos alumnes de formació professional, com Nora Nafei, Jeferson Laroya i Lluís Garcia, els han pogut apropar la seva experiència en primera persona i explicar quin camí emprendran posteriorment.

L'estètica és una altra de les branques estrella i l'aula estava plena d'aprenents posant tots els seus coneixements en pràctica. 

La formació professional presenta dues grans branques: la formació professional Inicial, que acull també alumnes sense el graduat escolar, i els batxillerats professionals.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Andreij Cristancho 

 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.