Gastronomia i música per celebrar el dia d'Extremadura

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Desenes de persones han gaudit aquest dissabte de la celebració del primer aniversari de la Casa d'Extremadura coincidint amb el dia de la comunitat autònoma espanyola. Una jornada marcada on no ha faltat el menjar i l'ambient festiu.

La diada s'ha iniciat amb un esmorzar d'un plat típic com són les migas. La gastronomia i la música han estat els dos elements recurrents d'un dia especial per als extremenys i extremenyes, on no ha faltat un maridatge de formatges i vins amb un missatge molt clar.

L'alegria i el bon ambient no ha faltat en tot el dia, en un dia on tampoc podia faltar un dels elements estrella d'Extremadura, el pernil. Un especialista a tallar aquest embotit ha fet les delícies d'aquells que s'han apropat per conèixer els secrets del pernil ibèric. Des de l'associació fan una valoració molt positiva de la jornada.

Una jornada que també ha comptat amb la participació de la Unió Extremenya de l'Hospitalet de Llobregat. El grup folklòric abillat amb les vestimentes típiques de la zona han interpretat alguns dels balls tradicionals de la seva terra, així com una cercavila pel barri antic d'Andorra la Vella. La Casa d'Extremadura ha tancat un dia de festivitat i alegria on s'han servit més de 100 racions de caldereta de corder per dinar i 100 litres de cervesa.

Informa/Imatges: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.