El gel desinfectant comença a arribar, però ara manquen termòmetres

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una important empresa del país farà donació de prop de 6.000 gels desinfectants al ministeri de Salut. Davant la manca d'aquest producte, moltes farmàcies i laboratoris l'han elaborat. Ara mateix ens asseguren que no és un dels productes més escassos. Amb guants i mascaretes, també s'hi ha d'afegir els termòmetres.

Preparat un carregament de prop de 6.000 unitats de gel desinfectant que s'ha produït al laboratori que Júlia Perfumeries té a Barcelona. És un enviament que se cedirà íntegrament al ministeri de Salut per col·laborar en aquesta crisi sanitària.

"Teníem l'obligació moral com a empresa del país d'intentar donar suport a tota aquesta gent que realment són els herois d'aquesta situació, tot el personal sanitari. També volíem donar les gràcies a la gent que està treballant i col·laborant perquè puguem continuar amb el nostre dia a dia", assegura el director de màrqueting de l'empresa, Alfonso Torreño.

Algunes farmàcies i laboratoris de fórmules magistrals també van començar a fabricar aquest desinfectant en moment de ruptura d'estoc dels proveïdors habituals. Se'n poden fer diferents preparacions i, en cas d'urgència, es pot preparar a casa. La farmacèutica Meritxell Martí explica que l'increment de preu de l'alcohol pur ha sigut "brutal", s'ha pagat a 33 euros per litre al majorista, però ara ja no hi ha tanta escassetat.

La situació d'Andorra no és la d'altres països, aquí el material com les mascaretes i els guants van arribant. El que ara per ara costa de trobar són termòmetres perquè no tothom en tenia a casa.

Després de la l'estrès dels primers dies, s'han racionalitzat les compres a les farmàcies. Això sí, es recomana trucar per fer qualsevol consulta en lloc de fer un viatge en va.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.