Gerard Cadena, president de la CEA: "Espero organitzar una trobada empresarial que compleixi amb totes les expectatives"

El Consell Empresarial Iberoamericà ha fet efectiu formalment el traspàs de la presidència pro-témpore a Gerard Cadena en una trobada celebrada a Ginebra. El president de la CEA ha destacat "la responsabilitat que comporta el fet de projectar la visió d'Andorra a tota una regió molt important del món".

Per la seva part, la Secretària General Iberoamericana, Rebeca Grynspan, ha felicitat el president de la patronal andorrana i ha recordat que Andorra acollirà la propera cimera iberoamericana de caps d'estat i de govern, organitzant d'aquesta manera, la XIII Trobada empresarial Iberoamericana que porta per lema "Innovació per al desenvolupament sostenible: Objectiu 2030".

Informa: Oliver Jaén
Imatges: CEA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.