Gili sobre la polèmica al voltant de les ajudes socials: "Estem convençuts de fer el que toca"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En la presentació de l'ordinació de subvencions i bonificacions del Comú d'Escaldes-Engordany, la cònsol major Rosa Gili ha reiterat el convenciment que la creació de les noves ajudes s'inclou dins del marc de les competències comunals.

El cònsol menor, Joaquim Dolsa, també ha animat la minoria a presentar esmenes a l'articulat si creu que hi pot haver un conflicte.

Rosa Gili ha recordat que altres comuns com la Massana o Andorra la Vella també han donat ajudes a l'habitatge, insistint que es tracta d'un complement a les ajudes que dona Govern, i s'ha mostrat "sorpresa" per la reacció del cap de l'Executiu "perquè estem convençuts de fer el que toca". Xavier Espot lamentava fa uns dies la falta de diàleg de la cònsol en la creació d'un departament d'Acció Social amb ajudes directes a la població d'Escaldes-Engordany i l'acusava de "tirar pel dret" en un tema que competia el Govern.

La cònsol ha posat en relleu que s'està vivint "una situació molt complicada i ningú no entendria que un comú no estigués al costat de les persones". "No anem a enriquir ningú, el que volem és donar aire i ajuda perquè la societat vagi millor", ha conclòs.

Informa: Laura Massegú

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.