El Govern creu que el dictamen de la UE rebutjant la declaració dels béns a l'estranger dels espanyols serà bo per a Andorra

El ministre portaveu creu que el dictamen de la Unió Europea en contra del model de declaració de béns a l'estranger que aplica el govern espanyol pot ser positiu per a Andorra. Així els pisos buits propietat dels no residents espanyols que no s'hagin regularitzat podrien llogar-se o vendre's.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha anat més enllà i ha insistit que "qualsevol avenç en el sentit que el Govern espanyol, sempre en el marc de la llei, faciliti que les persones que tinguin propietats a l'estranger les puguin declarar a un cost raonable, segurament farà que la gent, cada vegada més mentalitzada que cal tenir les coses endreçades, faci aquesta declaració".

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.