El Govern demana als comuns que recuperin la figura de l'educador de carrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern demana als comuns que recuperin l'educador de carrer, com ha fet Sant Julià de Lòria. Aquesta figura acompanya i aconsella els joves, sobretot els més vulnerables.

Amb la informació i el suport d'aquest educador de carrer, els departaments d'Afers Socials del Govern i/o dels comuns poden actuar d'una manera preventiva en l'entorn educatiu, laboral o familiar dels joves. L'objectiu és aconseguir que la problemàtica, en el cas d'existir,  no s'agreugi i tenir controlada la situació.

Representants de Socials i Joventut dels set comuns i el ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut ho han tractat en el si de la Taula de la Joventut. També s'ha demanat un reglament homogeni quant als horaris d'obertura i tancament durant les festes majors, sobretot pel que fa a la venda i consum d'alcohol entre el jovent.

En la reunió també s'ha incidit en la necessitat de treballar en un reglament del lleure que reguli d'una manera homogènia a les set parròquies tot el que té a veure amb les activitats que es fan habitualment fora de les escoles. Des del Govern es considera que les 245 propostes dels joves, resultat de l'enquesta feta des de la institució Carnet Jove, han de ser l'agenda de treball de la Taula de la Joventut.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.