El Govern destina 300.000 euros per millorar el servei d'urgències i reforçar Salut Mental

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern dotarà de més recursos el SAAS per contractar 17 professionals sanitaris. L'objectiu és separar el SUM del servei d'Urgències i reforçar Salut Mental.

El Govern ha aprovat una partida de 292.000 euros per al SAAS que serviran per contractar 17 professionals sanitaris per separar el SUM del servei d'Urgències i també per reforçar el servei de Salut Mental. La partida més important, 210.000 euros, es destinarà al primer projecte i es preveu incorporar 10 professionals, metges, infermers i un tècnic de transport sanitari. Una vegada contractat el personal, la modificació del servei es preveu que sigui efectiva abans que finalitzi l'any. "Crec que d'aquí a final d'any, aquests edictes ja sortiran, després hi haurà el procés de selecció, i a partir d'aquí que les persones designades comencin a realitzar les seves tasques de treball", ha detallat Guillem Casal, portaveu i ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia.

Des de Govern es destaca que es compleix, així, el compromís adquirit al final de la legislatura passada. La resta de la partida aprovada, uns 83.000 euros, es destinarà a la contractació de set professionals per potenciar l'atenció comunitària i el servei de Salut Mental. El Govern ha destacat que d'aquesta manera es dona compliment al pla integral de salut mental i addicions, una de les línies estratègiques a desplegar en aquesta legislatura des del ministeri de Salut.

Informa: Joan A. Sarmiento

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.