El Govern destina 400.000 euros al manteniment de refugis

El Govern destinarà 400.000 euros al manteniment de refugis. Les actuacions, que consistiran en tasques de repàs, millora, reparacions i pintats, es faran a vuit refugis de muntanya no guardats i al refugi del Comapedrosa.

La més important és la d'aquest últim, que s'ha encarregat a Construccions Purroy, i que consistirà en la instal·lació de vàters secs a l'exterior de l'edifici així com d'un grup electrogen amb motor de gas per millorar l'eficiència i el confort dels usuaris. El cost total d'aquest projecte ascendeix a 280.000 euros i el termini per enllestir totes les obres és de dos mesos.

A banda, també es destinaran 120.000 euros al manteniment de vuit refugis no guardats on es rehabilitaran elements de fusta i metàl·lics, així com treballs de pintura i de reparació de les parets exteriors.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.