El govern espanyol rectifica i diu ara que les fronteres amb els seus Estats veïns es reobriran l'1 de juliol

L'executiu espanyol rectifica la ministra Reyes Maroto, i finalment confirma que aixecarà les restriccions als controls fronterers amb França i Portugal l'1 de juliol i no el 22 de juny com en principi havia avançat la titular de Turisme espanyola.

L'ambaixador d’Espanya, Àngel Ros, ha insistit que la via diplomàtica està activada per aconseguir que Andorra sigui tractat com un territori pirinenc de Catalunya.

D'aquesta manera els ciutadans d'Andorra es podran moure per l'estat veí com els seus nacionals i això presumiblement serà el dia 22 de juny, quan és previst recuperar la mobilitat interna al país veí. Serà un dia després que finalitzi l'estat d'alarma prorrogat dimecres fins al 21 de juny.

Aquest dijous al matí la ministra Maroto ha explicat que les restriccions a les fronteres terrestres intermacionals amb els països veïns s’aixecarien el dia 22 i dues hores més tard, el seu govern ha hagut de rectificar.

Informa: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.