El Govern estudia prendre accions per evitar les aglomeracions als afores de l'Andorra Mountain Music

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministeri de Salut es mostra preocupat per les imatges de dissabte passat a la sortida del concert de l'Andorra Mountain Music a Soldeu, on es van crear aglomeracions de joves fent botellon.

L'executiu continua avaluant la necessitat d'intensificar els controls policials o d'aplicar altres mesures per evitar les acumulacions de persones als afores del festival. Segons el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, les imatges del dissabte "no són bones" i aprofita per apel·lar a la responsabilitat de tothom.

Ha explicat que "és obvi que si consumim en un acte massiu, el risc de contagi és elevat. Tot i que hem cribat als assistents amb tests d'antígens, qualsevol capa de seguretat afegida en la situació actual és positiva" i, per tant, les reunions de molta gent preocupen a l'executiu. El ministre ha afirmat que s'analitzarà la situació durant aquest dimecres. 

Informa: Oliver Jaén
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.