El Govern ha de fer el reconeixement de bé d'interès cultural del ball de l'ossa perquè pugui formar part de la candidatura a la Unesco

El Govern haurà de declarar el ball de l'ossa d'Ordino bé d'interès cultural en el cas que es decideixi finalment adherir-se a la candidatura multinacional que encapçala França.

Aquest dilluns una delegació del Vallespir, formada per representants de l'Alt Vallespir, Arles, Prats de Molló i Sant Llorenç de Cerdans que celebren festes de l'os, i tècnics de l'Estat francès, han estat a Andorra per assistir a les festes de carnaval a Ordino, amb els contrabandistes i el robatori de les olles; i a Encamp, al ball de l'ossa.

El reconeixement nacional és el primer pas per treballar en l'avantprojecte. A França aquesta feina ja s'ha fet i s'ha impulsat un pla d'acció de comunicació per posar en valor la festa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.