El Govern investigarà la fugida del menor que es va escapar del CREI

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Espot ha afirmat que el Govern investigarà la causa de l'escapada del menor del CREI per veure si van fallar els protocols i ha assegurat que es tenen els mitjans legals per procedir. 

El cap del Govern d'Andorra ha ressaltat que aniran "fins al fons de la qüestió" per saber què és el que va passar. "No és una bona notícia i, per tant, mirarem que es vegi que tots els protocols s'han aplicat, si les persones que tenien a càrrec la vigilància han complert amb la seva feina, etc.".

Amb tot, ha expressat que en funció del resultat d'aquesta investigació en el cas que vegin "que hi ha hagut alguna mancança o alguna negligència s'activaran els mecanismes sancionadors que corresponguin".

Ara bé, també ha destacat que no es tracta d'un centre d'alta seguretat o penitenciari i que no s'ha de crear un perjudici als menors que hi resideixen.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.