El Govern preveu desplegar la llei de serveis sociosanitaris i de violència de gènere abans que acabi la legislatura

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern espera que abans que s'acabi la legislatura es desplegui íntegrament la llei de de serveis sociosanitaris i la de violència de gènere. Així s'ha explicat durant la reunió de l'executiu amb la comissió de participació d'entitats cíviques, la COPEC.

La COPEC és l'òrgan consultiu del Govern pel que fa a l'elaboració i seguiment del Pla de serveis socials i sociosanitaris i està formada per membres de l'administració i per les entitats socials. En la trobada d'aquest dilluns s'ha fet un balanç de les activitats dutes a termes en aquest àmbit i s'ha exposat l'esperança que la llei de serveis sociosanitaris i la de violència de gènere estiguin desplegades en uns mesos, al final de la legislatura. "Només que en aquell moment puguem dir que hem desplegat totalment aquestes dues lleis. Sobretot pel que això comporta a nivell de noves accions, nous programes, nous serveis, als ciutadans, al nostre país, crec que podrem estar satisfets. I crec que estem en una molt bona via. Com a mínim si seguim així, crec que podrem assolir aquesta fita", assegura el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot.

També s'ha presentat a les entitats la Guia de col·laboració que preveu els protocols de detecció precoç de casos de violència de gènere i domèstica i que inclou tots els agents implicats.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Marta Paixà
Locució: David Domingo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.