El Govern i Unicef Andorra han aportat 600.000€ al projecte d'educació inclusiva de qualitat per als infants amb discapacitat als districtes de Bhutan

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra ha aportat 600.000 euros al llarg de quatre anys al projecte d'educació inclusiva de qualitat per als infants amb discapacitats als districtes de Bhutan. 

Una quantitat que ha ajudat a formar els educadors, a capacitar els metges de la zona i, sobretot, a sanejar-la i facilitar l'accés a l'aigua potable. La ministra d'Exteriors ja ha expressat la voluntat de seguir col·laborant.

Per la seva part, la sots directora d'Unicef Bhutan ha agraït personalment a Unicef Andorra, el gover i a tots els donants el seu suport. Segons ha remarcat, aquestes aportacions han permès "fer accions concretes i ajudar 5.000 nens i nenes". 

Informa: Anna Mata

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.