El Govern vol començar la construcció de l'heliport el primer semestre del 2023

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'heliport nacional continua en primera plana. En aquest cas, per la formalització del contracte de concessió. Un cop signat, només falta que el comú de la Massana doni el vistiplau a la declaració d'interès nacional. 

El primer semestre d'aquest 2023 vol que sigui el que es posi la primera pedra del que serà l'heliport nacional a la Caubella

En el dia també en què l'executiu i l'UTE guanyadora del concurs públic han signat el contracte

Des d'Economia i Empresa han volgut fer front a les crítiques que al llarg d'aquesta setmana han arribat des de la bancada socialdemòcrata. 

"Hem de ser més seriosos, no fer política de rodes de premsa i postureig", ha afirmat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

Gallardo ha destacat que van esperar a saber si la moció del PS prosperava al Consell General per signar el contracte.

Ara, amb l'heliport enfilat, és el moment en què el comú de la Massana emeti els informes vinculants que han de permetre declarar el projecte d'interès nacional. 

Imatges: Kevin Ribeiro - Pere Besolí
Informa: Ariadna Guiu Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.