Gran afluència de visitants francesos al Pas de la Casa en aquest cap de setmana llarg

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Coincidint amb aquest cap de setmana llarg de la segona pasqua, el Pas de la Casa s'ha omplert de visitants arribats de França. A la diada de Sant Romà de Vila, la cònsol menor d'Encamp s'ha mostrat satisfeta que la vila recuperi la normalitat amb el pas de les setmanes.

El Pas de la Casa va recuperant la normalitat, després de les difícils setmanes en què la carretera francesa RN-22 va estar tallada pel risc d'esllavissada.

Aquest cap de setmana llarg ha portat una afluència massiva de visitants provinents de França a la vila encampadana, la qual cosa ha alegrat els comerciants. La cònsol menor, Esther París, celebra el retorn dels turistes.

Els comerços afectats pel tancament poden sol·licitar les ajudes excepcionals fins al 30 de juny.

París ho ha recordat coincidint amb la celebració de la diada de Sant Romà de Vila, a la qual han participat una cinquantena de persones.

Una tradició de la qual en gaudeixen sobretot els padrins i padrines, però que es trasllada de pares a fills i es repeteix a totes les diades encampadanes.    

Després de la missa a l'interior de la petita església, grans i petits han pogut gaudir de sardanes i un vermut popular organitzat pel comú.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.