Gran resposta dels ciutadans a un nou Dia de l'Esport per a Tothom

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

2.700 persones han recorregut, aquest matí, els dos quilòmetres de la Cursa popular Illa Carlemany, que enguany només comptava amb un únic circuit. Tot i no igualar la xifra de participants de l'edició passada, però ha quedat demostrat que la cita esportiva es manté com la més multitudinària del país. Els atletes del CAVA Sílvia Felipo i Nahuel Carabaña han estat els guanyadors.

Tot i que enguany només hi havia un únic recorregut de 2 quilòmetres, a causa de les obres de l'avinguda Meritxell, i que el sol no s'ha deixat veure gaire al principi del matí, 2.700 persones de totes les edats s'han calçat les vambes i han completat la distància marcada per a aquest any de la ja multitudinària Cursa popular Illa Carlemany. Alguns, fins i tot, hi han anat una estona abans i s'han preparat en un escalfament dirigit.

S'han fet dues sortides, una per als corredors més professionals i una altra per a la resta de participants aficionats. Ja fos corrent o caminant, tots han sortit des de l'avinguda Consell de la Terra i han passat per diversos carrers d'Escaldes-Engordany, per arribar finalment al Prat del Roure, on hi havia la línia de meta. I és que, tal com diu el nom, es tracta de la Cursa del Dia de l'Esport per a Tothom.

Corredors experts, aficionats al running, famílies senceres, inclosos pares i mares amb cotxets, i també gent gran. En aquesta cursa tothom hi és benvingut i el de menys és la classificació, tot i que els primers infants a arribar es mostraven molt contents recollint el seu trofeu.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.