Grandvalira i Ordino-Arcalís preveuen més clients que l'estiu passat i que facin pernoctacions més llargues

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i estar en temporada baixa, Grandvalira ha registrat una bona afluència de visitants aquest darrer cap de setmana d'obertura. Les previsions són millorar el nombre de clients a l'estiu i part de la tardor respecte al 2020, vista la millora de la situació sanitària al país i als estats veïns. També ho esperen per la d'hivern.

Grandvalira i Ordino-Arcalís preveuen superar aquesta temporada d'estiu els visitants aconseguits l'any anterior. De moment, les xifres són bones. El primer cap de setmana que s'ha obert, en temporada baixa, s'ha aplegat entre 200 i 300 clients.

El director general de Grandvalira, Juan Ramón Moreno, ha detallat que des del 9 d'agost fins a mitjans de mes "vam fer un 40% més de visitants que durant la temporada anterior". Unes xifres que espera superar davant la millora de la situació sanitària i amb "un producte que està pensat perquè la gent passi més dies".

En qualsevol cas, ha apuntat que serà el turisme de proximitat qui aporti "la gran majoria dels visitants".

La societat afronta la nova temporada amb il·lusió i optimisme, ja que han pogut obrir abans i allargaran les activitats fins a mitjans d'octubre. Tot i això, reconeix que serà impossible recuperar-se de les pèrdues de la temporada d'hivern, quan van subsistir gràcies al públic local. Uns clients als quals oferirà flexibilitat per gaudir de les quatre valls. I és que els forfets d'hivern seran vàlids per a tots els telecabines.

L'aposta per aquesta temporada serà oferir productes i serveis diversos a diferents zones. Així, consideren que s'afavoriran les pernoctacions de més d'una nit, el qual afavorirà als agents del sector turístic, sobretot els hotelers.

Pel que fa a altres novetats, s'oferirà un joc de pistes per a les famílies, que descobriran el circuit amb una eina de realitat augmentada. També serà la primera vegada que s'obrirà tot el sector del Pas de la Casa. A Ordino-Arcalís també s'està treballant per ampliar l'oferta a mitjans de juliol.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.