Grandvalira reemborsarà els forfets de temporada en cas de rebrots de Covid-19

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El forfet d'aquesta temporada de Grandvalira donarà accés als telecabines de les estacions a l'estiu. A més, aquells que comprin el forfet de la següent tindran una sèrie de garanties, com ara devolucions i compensacions en cas d'un nou rebrot a l'hivern. El director de màrqueting del domini, David Ledesma, ha afirmat que es farà tot el possible per portar temporers, tot i que també es buscarà treballadors de proximitat de cara al nou curs.

Grandvalira compensarà i reemborsarà aquelles persones que comprin el forfet de la pròxima temporada en cas de nous rebrots de coronavirus o problemes a l'hivern.

D'aquesta manera, volen donar les màximes garanties als clients habituals, gràcies a unes accions que es concretaran la setmana vinent amb les tarifes per a la nova temporada.

A més, el director de màrqueting del domini, David Ledesma, ha explicat que el forfet d'aquesta temporada permetrà utilitzar els telecabines de les diferents estacions ara a l'estiu.

Després d'uns mesos moguts pel que fa als temporers que treballaven a l'estació, Ledesma ha explicat que la voluntat és seguir comptant amb ells l'hivern que ve.

Ledesma també ha assenyalat que l'estructura de Grandvalira i Saetde permet cobrir les necessitats de gestió d'Ordino-Arcalís i, per tant, de moment no es treballa per substituir la baixa de Xabier Ajona al capdavant de l'estació.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.