Grandvalira Resorts assegura que la venda de forfets va a bon ritme i avança un Nadal amb reserves hoteleres del 90%

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des de Grandvalira Resorts destaquen que la fira significa l'inici de la temporada de manera extraoficial. Enguany, diuen, sent l'únic país del món amb forfet únic per a tots els dominis esquiables.

La direcció informa que l'arrencada de la venda de forfets ha estat fantàstica i, justament, alineada amb el sector hoteler, que ja frega reserves del 90% alguns caps de setmana. Ara bé, també són prudents amb els clients espanyols.

Pel que fa a l'emergència energètica, la direcció continua fent passes endavant i confia arribar a la reducció del 15% de consum d'energia, marcat pel Govern.

El director general de Grandvalira ResortsJuan Ramón Moreno, ha destacat que treballen per assolir més energia de font pròpia. "L'autoproducció i l'autoabastiment d'energia cada vegada és més important per la situació que ens trobem a escala internacional".

A més, ha assegurat que l'estratègia és obtenir més recursos de fonts verdes. "Els costos de l'energia estan en uns nivells molt elevats. És molt rellevant primer treballar amb energies verdes i renovables. En aquest sentit, nosaltres estem treballant tant en la part hidroelèctrica com en l'energia fotovoltaica i a poc a poc anirem incorporant més coses que ens ajudin al fet que el percentatge d'autoabastiment sigui major".

Informa: Judith Sáez
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.