Grandvalira Resorts presenta les novetats d'aquest hivern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb la temporada d'esquí a tocar, Grandvalira Resorts ha presentat les novetats per aquest hivern. Destaca la nova pista a Pas de la Casa-Grau Roig, l'snowtoobing i el festival El Row. En total, s'han invertit 22 milions d'euros. 

Pal-Arinsal per a la família, Ordino-Arcalís per als intrèpids i Grandvalira per als que saben viure. Comença la temporada d'esquí i l'objectiu és vendre 2,5 milions de dies d'esquí en un hivern que s'espera positiu i que podria començar aquesta setmana. 

El director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno, detalla que és possible que "hi hagi una caiguda del 4%",  però esperen que vingui un "bon visitant i deixi ingressos".

I no és per menys, perquè l'aposta és gran. Prop de 22 milions d'euros repartits entre els tres dominis esquiables. Qui més s'emporta, Grandvalira, que comptarà amb una nova pista i un atractiu més com és l'snowtoobing del Pas de la Casa. També destaca el festival El Row amb 20 Dj internacionals del 30 de març al 2 d'abril.

Moreno destaca que s'han invertit 12,5 milions a Grandvalira, 2,5 a Pal-Arinsal i 2,2 a Ordino-Arcalís. "Hem fet moltes millores i hem invertit a les pistes, amb noves màquines de neu, amb canons i també amb la instal·lació de carregadors pels vehicles elèctrics".

De fet, sobre la polèmica d'El Row i el Mountain Music, Moreno ha assegurat que el ministeri tenia constància de la intenció de fer el festival des d'abril i que no es va comunicar oficialment fins que no va estar tancat del tot. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges
: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.