Greu atropellament al carrer de la Valira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una dona de 62 anys ha estat atropellada en un accident al carrer de la Valira, entre la rotonda de la Dama de Gel i el centre comercial Illa Carlemany, pels volts de les 15 hores. Sobre aquest text, les imatges de l'operatiu de l'emergència.

Una furgoneta de repartiment amb matrícula andorrana, ha sortit de la via i ha atropellat la vianant. Els serveis d'emergència que l'han atès sobre el terreny l'han traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, des d'on s'ha informat que pateix politraumatismes. Per aquest motiu ha estat portada posteriorment a l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

El conductor de la furgoneta, un home de 41 anys, ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència. En les pròximes hores passarà a disposició judicial.

Informa: Redacció / Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.