El grup demòcrata demana a Sindicatura que obri la porta a treballar projectes de llei fora de sessions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup parlamentari demòcrata ha demanat a Sindicatura que determini procediment d'urgència per als textos legislatius que es troben en aquest moment a tràmit parlamentari. L'objectiu de la petició és poder habilitar el període fora de sessions per treballar les lleis si fos necessari.

Els demòcrates han fet la petició per a tretze projectes i proposicions de llei que es troben en tràmit de presentació d'esmenes. Aprofiten les possibilitats que ofereix el reglament i volen deixar la porta oberta que es pugui treballar al gener i al febrer i que es puguin sotmetre a votació abans que s'acabi la legislatura.

El grup majoritari al Consell defensa que es puguin aprovar com més lleis millor i creu que el període fora de sessions pot ser rendible.

La petició del grup demòcrata inclou projectes de llei com el del cos d'Educació, la reforma sanitària o la dels autònoms. DA preveu aprovar en els terminis convencionals altres textos de pes com la reforma de la Funció Pública i la laboral.

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero / Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.