El Grup de Folklore Casa de Portugal participa en la 25a edició de la festa del vestit tradicional popular portuguès

El passat dissabte el Grup de Folklore de Casa de Portugal va viatjar a Monção per celebrar la 25a edició de la desfilada del vestit tradicional popular portuguès.

Per tercer any consecutiu, una delegació de set persones de la Casa de Portugal es va desplaçar per formar part de la festa de la vestimenta popular. Van formar part de la secció de "treball", utilitzant la roba tradicional per a les tasques quotidianes de treball al camp i l'aixada.

Al llarg de 60 metres de passarel·la van desfilar tota mena de vestits populars. L'alcalde del territori, António Barbosa, ho va definir com una lliçó d'història de gran valor. "Un tresor de valor incalculable".

A més a més, el grup desplaçat va poder fer una visita cultural a les Termes de Monção i el Palau de Brejoeira, construccions del 1840. La valoració és positiva i s'està a l'espera de la designació de la propera vila per acollir la 26a edició.

Informa: Maria Vilariño
Imatge cedida Grup Folklore Casa de Portugal

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.