El grup parlamentari socialdemòcrata estreny llaços amb els seus homòlegs francesos

Una delegació del grup parlamentari socialdemòcrata ha visitat França aquest cap de setmana per reunir-se amb el senador del departament francès de l'Arieja i el secretari federal del PS.

El president del grup parlamentari, Pere Lòpez, ha abordat diferents qüestions amb els representants francesos com ara la disminució dels estudiants andorrans que trien França per a la seva formació superior. També la pèrdua gradual de la presència de la cultura i llengua francesa al Principat.

Les dues delegacions parlamentàries han expressat la seva voluntat de continuar amb aquestes trobades i anar incrementant les propostes per trobar-hi solucions.

Entre altres s'ha parlat d'implantar un campus France al Principat o una institució que  depengui del Quai d'Orsay i estimuli l'equilibri de les relacions.

Infroma: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.