Habitatge, turisme i salut, protagonistes a l'entrevista de la territorial de Canillo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El darrer dels debats territorials d'aquestes eleccions generals ha tingut com a protagonista la parròquia de Canillo. El candidat de Demòcrates, Guillem Casal, ha defensat les mesures preses durant la legislatura en clau d'habitatge. Ha dit que amb la rehabilitació han sortit al mercat entre 600 i 700 pisos. 

A l'entrevista d'Andorra Televisió, perquè són l'única candidatura a la parròquia, el candidat de Demòcrates a Canillo, Guillem Casal, ha assenyalat que la problemàtica de l'habitatge cal atacar-la des de diversos àmbits: des del mercat de pisos d'ús turístic, des de la inversió estrangera i ajudant els propietaris a fer promocions.

"Incentius com el Pla Renova amb bonificacions del 15% si els habitatges estan destinats a ús de lloguer. Ajudant a rehabilitar habitatges també. Hem aconseguit fer aflorar entre 600 i 700 pisos permetent als propietaris rehabilitar edificis que estaven en desús posant-los amb normativa a l'any de la construcció i no amb normativa actual."
Guillem Casal, candidat de Demòcrates+I 

Pel que fa al turisme, creu que s'han d'incentivar nous esdeveniments com l'Andorra Taste, per desestacionalitzar i atraure turisme de qualitat. I en clau sanitària ha defensat una segregació del servei del SUM i urgències, per evitar les llargues cues d'espera. 

Informa: Laura Massegú
Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.