Hi haurà Sant Jordi el 23 d'abril amb una trentena de parades i mesures de seguretat a la plaça del Poble

La plaça del Poble d'Andorra la Vella tornarà a acollir la Fira del llibre i la rosa el proper divendres 23 d'abril.

Hi haurà, per tant, Sant Jordi i se celebrarà amb una trentena de parades, un nombre més reduït que en la darrera edició el 2019. Cal recordar que la fira torna després d'un any d'aturada marcat pel primer confinament pel coronavirus. Així ho ha comunicat el comú destacant els protocols de seguretat a la fira per evitar la transmissió de la Covid-19.

En aquesta edició hi haurà 21 expositors de llibres, 4 de roses i 8 amb productes d’artesania i manualitats, que es distribuiran al llarg de la plaça amb una distància mínima de 3 metres entre elles, i també s’aplicarà un circuit de trànsit unidireccional dels visitants (l’accés s’haurà de fer per la rambla Molines i fer el passeig al voltant de la plaça). A la fira, a més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, no estarà permès ni menjar ni fumar i l’ús de la mascareta serà obligatori.

Actuacions musicals

Al llarg de la jornada hi haurà dues actuacions musicals de petit format a la glorieta. A les 12.45h ho farà el duet de violins Dolce corda i a les 17.45h, Barroc duo amb un concert de piano i violoncel. La jornada es tancarà amb un concert dels conjunts instrumentals i els grups de cambra de l’Institut de Música al Centre de Congressos.

Informa: Redacció

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.