La història de David Aguilar, en un documental

Imminent Produccions rodarà un documental sobre la vida de David Aguilar, conegut mediàticament com Hand Solo. Es vol ensenyar el dia a dia d'aquest jove que pateix una malaltia rara, la síndrome de Poland, i que ha demostrat que el joc, amb peces de construcció, és una manera de superar-se a si mateix.

El vam conèixer al programa "La Rotonda", de Ràdio I Televisió d'Andorra, i des d'aleshores ha concedit nombroses entrevistes en mitjans nacionals i internacionals i ha participat en esdeveniments lligats a la creació i la tecnologia.

La seva gran marca ha estat la capacitat que té d'utilitzar les peces destinades a un objecte com un vaixell o helicòpter i fer-ne un braç articulat.

Més enllà el documental vol ensenyar que la diversitat funcional no té límits. El rodatge es vol desenvolupar a l'estiu a Andorra i contindrà diferents aspectes de la seva vida des de la infància, l'escola, els amics i l'entorn familiar. El documental portarà per nom "Mr. Hand Solo".

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.