Ingressat a l'UCI un home ferit en un accident laboral en unes obres de l'avinguda Tarragona

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un treballador de la construcció ha patit un accident aquest dilluns a la tarda a les obres de la promoció The White Angel de l'avinguda Tarragona.

Els fets han succeït al voltant de les quatre de la tarda, quan unes plaques metàl·liques, sobre les quals treballava, han cedit. Es troba ingressat a l'UCI de l'hospital de Meritxell amb una petita hemorràgia cranial i afectació a la tercera vèrtebra lumbar. 

Un segon operari, que executava les tasques d'apuntalament de les plaques a l'estructura de l'edifici, s'ha salvat, ja que en aquell moment es trobava a dins de la planta.

El treballador afectat, serraller de 37 anys i nacionalitat colombiana, ha patit les conseqüències del fort impacte, perquè la caiguda s'ha produït des d'uns 5 metres d'alçada. Ràpidament, ha estat atès inicialment pels seus companys i posteriorment traslladat pel SUM a l'hospital, on se li ha diagnosticat un doble traumatisme, cranial i lumbar. 

Informa: Joan A. Sarmiento / Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.