Homenatge a la Mare de Déu de l'Ecologia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui s'ha celebrat la diada de la Mare de Déu de l'Ecologia al camí de les Pardines. Una vintena de persones han volgut aplegar-se al voltant de la imatge de la Verge i dedicar-li una pregària i una ofrena.
Com cada primer dissabte de juny els encampadans han tingut un record per a la Mare de Déu de l'Ecologia i la seva imatge a les Pardines, a mig camí entre el llac d'Engolasters i l'entrada nord. És una Verge que honora la flora i la fauna i totes les creacions de la natura. Per això ningú no ha dubtat a fer el quilòmetre i mig de camí a peu amb un temps ideal i unes vistes immillorables.

També hi ha hagut curiosos, molta gent aprofita el camí per practicar esport, i turistes que s'han aturat a escoltar la pregària a la Mare de Déu de l'Ecologia, la cantada de gojos, que enguany ha estat prec, perquè la timidesa ha fet que ningú no s'hagi arrencat a cantar, i una petita ofrena floral, a càrrec de dos infants encampadans.

Després d'això tothom ha pogut gaudir del berenar ofert pel comú d'Encamp i s'ha emportat d'obsequi una flor, el símbol d'aquesta imatge que l'Església dedica a la mare natura.

Informa / Imatge: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.