Els homes podran inscriure's en la 10 edició de la cursa de la dona

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de 600 persones han participat en la novena edició de la cursa de la dona, organitzada per l'Associació de Dones d'Andorra. Les participants han fet al seu ritme dos tipus de recorreguts, un de 2,5 quilòmetres i un altre de 5.

El temps ha acompanyat aquest matí una cita ja marcada al calendari de tothom. I les corredores han vingut amb tot l'imprescindible: dorsal, samarreta i ganes de passar-ho bé.

Les primeres a sortir ho han fet a dos quarts de 10 des de Vivand, en sentit Encamp, fins al carrer Copríncep François Mitterand. Baixant per l'avinguda de les Nacions Unides, les que han fet el recorregut més curt han arribat fins a la plaça de la Rotonda, mentre que les que s'han animat a córrer 5 quilòmetres han anat fins a l'Estadi Comunal.

En la novena edició de la cursa organitzada per l'Associació de Dones d'Andorra s'hi han inscrit més de 600. I, tot i que no ho han pogut fer amb dorsal, també hi han participat un bon grapat d'homes.

Les inscripcions tenien un preu d'entre 10 i 12 euros, però degut als registres de darrera hora, l'organització encara no ha pogut comptabilitzar els diners recaptats. A la recaptació se li han sumat donacions per part d'entitats privades. Uns diners que ja se sap on aniran a parar.

Tot plegat una bona excusa per fer exercici, ja sigui sola, en grup, amb amigues, amb familiars o, fins i tot, amb les mascotes.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Ruben Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.