Horaris de tancament de comerços i oficines durant la visita d'Hollande

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En previsió de la visita de François Hollande, avui es publiquen al BOPA els horaris de tancament obligatori de comerços, oficines i indústries durant el pas de la comitiva que acompanyarà el Copríncep per totes les parròquies. Queden exempts de tancament bars, restaurants, hotels i estacions de servei.

Seguint l'agenda de la visita que François Hollande farà a Andorra s'ha elaborat una planificació d'horaris de tancament per a cada parròquia.

Dijous, dia de l'arribada del Copríncep francès, a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany s'haurà de parar l'activitat comercial de 18h. a 19h.

Divendres, començant per la capital, el tancament afectarà dues hores, de 10.30h  a 12.30h.

A la resta de parròquies l'aturada serà d'una hora.

A Sant Julià de Lòria, de 8.30h. a 9.30h del matí.

A Ordino, de 10 a 11 del matí, de la mateixa manera que a la Massana; a Encamp, d'11.30h. a 12.30h, i a Canillo, de 12h.  a 13h.

El tancament és obligatori per a comerços, indústries i oficines, però queden exempts del decret els serveis turístics, bars, restaurants, hotels i estacions de servei. Aquestes podran servir carburant, però no podran obrir les botigues en cas que en tinguin.

Finalment, no és previst que les escoles tanquin i seran les direccions dels centres educatius qui decidiran si els alumnes assisteixen obligatòriament a la visita del Copríncep. S'ha de destacar que Hollande recorrerà les instal·lacions del Lycée Comte de Foix.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.