L'hotel Roc Meler de Canillo s'endú el primer segell sense gluten de l'Associació de Celíacs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Neix el projecte de restauració sense gluten. La idea és incrementar el nombre d'establiments amb oferta per a persones celíaques o sensibles a aquesta proteïna. 

La responsable del projecte, Ingrid Forell, ha explicat que l'Associació de Celíacs atorga l'acreditació als negocis que segueixin un protocol controlat, un cop el personal de cuina i sala hagi rebut la formació imprescindible dirigida per l'associació catalana. El primer segell se l'ha endut l'hotel Roc Meler de Canillo. La directora de l'establiment, Olga Tomàs, ha destacat com treballen amb una cuina separada seguint totes les passes per garantir que no hi hagi contaminació.

Informa: Joan A. Sarmiento

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.