Els hotels freguen el ple i els comerços esperen la millor Puríssima "en anys"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Optimisme generalitzat amb vista a cap de setmana llarg a Espanya pel que fa a la ocupació hotelera i a la previsió de vendes. Els hotels estaran al voltant del ple a totes les parròquies i el comerç espera uns dies de fortes vendes.

L'ocupació hotelera estarà al voltant del ple en totes les parròquies. El cap de setmana llarg, amb la celebració de la Constitució a Espanya, ha animat a pujar per la doble oferta de l'esquí i de les compres de Nadal.

Tot i no ser pont, els hotels han enregistrat un alt ritme de reserves, ja des de fa unes setmanes. Les entrades van començar dijous al vespre. El president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, afirma que se situen "al voltant del 95-100%" depenent de la parròquia. Les que millors xifres registren són les centrals i les zones més properes a pistes.

La previsió de vendes del comerç també és molt optimista. Els mesos anteriors han estat millors que fa un any i s'espera que aquests dies siguin molt bons pel que fa a la facturació. Antonio Miralles, vicepresident de l'Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, explica que la tendència la marca el comportament dels compradors els mesos anteriors. I, en aquest sentit, assegura que "la gent està gastant més" i preveu el millor cap de setmana llarg "en anys".

Un any més productes com perfums, tecnologia, licors, joguines i menjar per a Nadal, com torrons, galetes i bombons, seran els més demanats. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Desirée Sala 
 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.