Els hotels han hagut d'aïllar un centenar de clients positius la darrera quinzena de desembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els hotels han aïllat més d'un centenar de clients positius la darrera quinzena de desembre, segons ha informat la Unió Hotelera. Al principi de la pandèmia es va establir un protocol específic per a aquests casos.

El creixement exponencial de casos de la Covid-19 de les darreres setmanes s'ha notat als hotels. Els establiments han hagut d'aïllar molts clients que han donat positiu. 

"Em consta que hi ha hagut xifres importants, en alguns hotels més que en altres", ha comentat el president de la Unió Hotelera, Jordi París, tot detallant que serien al voltant d'uns 100 casos durant la segona quinzena de desembre. 

En alguns casos tornaven a casa en els seus vehicles però en d'altres s'han hagut de quedar als hotels fins que podien marxar. Aquesta circumstància no els ha agafat per sorpresa, i s'ha gestionat tal com estableix el protocol que es va fer a l'inici de la pandèmia. 

Això es produeix al mateix temps que bona part del personal ha hagut d'agafar la baixa per haver-se contagiat.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa-Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.