Els hotels preveuen una ocupació del 80% a partir de Sant Esteve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Unió Hotelera preveu ocupacions de prop del 80% per a aquests dies de festes, amb el 29 de desembre com a jornada de més afluència. La majoria de les parròquies estaran amb els hotels gairebé plens malgrat que segons la patronal punxaria Encamp.

Les ocupacions als hotels començaran a ser importants passat Sant Esteve. Així ho preveu almenys la Unió Hotelera que indica que els hotels aniran guanyant clients a partir del 27 de desembre, quan es fregarà el 77%.

Les mateixes previsions indiquen que la més alta serà el dissabte 29, amb prop d'un 90% de places hoteleres cobertes. Xifra que es mantindrà en el 80% fins al darrer dia de l'any.

Per parròquies Sant Julià i Escaldes-Engordany són les que tindran més èxit aquestes festes amb més del 87% de les habitacions ocupades.

Canillo, Ordino i la Massana també es mantindran en ocupacions altes. Qui sembla que de moment podria punxar és Encamp, que només té un 61% de les habitacions reservades. El Pas de la Casa, per la seva banda, tampoc té de moment previsió de plena ocupació i es quedaria amb un 73% de les places.

Informa: Anna Pifarré
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.