Identificats els joves que van sostreure les claus d'un cotxe de policia durant els aldarulls a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia ha identificat els dos joves que la matinada de dimarts van sostreure les claus d'un vehicle policial durant els aldarulls a Sant Julià. Un d'ells, un noi major d'edat ha estat detingut; l'altra, una menor, ha estat encausada. És una de les tres detencions que s'han fet la darrera nit de la festa laurediana.

Imatges com les dels aldarulls a Sant Julià la matinada de dimarts han permès a la policia identificar dues persones relacionades amb els fets. Es tracta d'un noi i una noia que en el moment dels enfrontaments entre la policia i els joves van sostreure les claus d'un vehicle de la policia que estava estacionat a la zona.

El noi ha estat detingut i la noia, encausada. En ser menor d'edat no pot ser detinguda, però sí cridada a declarar sobre els fets. Tots dos han passat a disposició judicial.

La policia ha informat que a banda d'aquesta detenció, se'n van fer dues més, una d'una noia per injuriar un agent i l'altra per una baralla, detencions que entrarien en la categoria d'habituals en nits de festa.

Recordem que la policia i el comú han ampliat el dispositiu de seguretat aquesta nit. Sant Julià ha dit que la darrera nit ha estat tranquil·la sense cap incident destacable.

Informa: Anna Pifarré 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.