Imatges de postal, cadenes i esquiadors, protagonistes de la nevada a la Vall d'Orient

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fins a 20 centímetres de neu s'esperaven aquest diuemnge a la Vall d'Orient i, de moment, amb la forta nevada del matí les previsions apunten que es compliran. Durant el dia s'han vist molts turistes posant les cadenes, però també molts altres que han aprofitat per anar a esquiar.

Imatges de postal a la Vall d'Orient. Els petits aprofitant per fer baixades en trineu. I alguns, ja més grans, per captar una bona fotografia. Però la neu ha deixat també caos, sobretot a les carreteres. Per a alguns turistes, posar les cadenes ha estat una autèntica odissea. Els controls policials eren al llarg de totes les vies. I tampoc no han faltat les màquines llevaneu. 

Al Funicamp, alguns visitants han hagut de baixar de pistes. Mentre que altres, amb l'auge de la nevada, ho han considerat el moment oportú per anar a esquiar. I no només turistes, sinó que també s'han escapat a fer algunes baixades els ciutadans del país. 

En aquest sector del Principat, s'espera que la nevada deixi gruixos de fins a uns 20 centímetres.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Ricard Tenza

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.