Les importacions van créixer un 0,7% el 2019 fins als 1.378 milions d'euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Al 2019 es van importar productes per un valor de 1.378 milions d'euros, el que representa un increment del 0,7% respecte a l'any anterior. Destaca l'augment de productes d'alimentació. Les exportacions, que van ser de 113.8 milions, van créixer un 1,4%.

L'any passat es va tancar amb una lleugera pujada de les compres a l'exterior, que van ascendir a 1.378 milions d'euros, un 0,7% més que al 2018. L'augment va ser més gran en alimentació, begudes i tabac, transport i electrònica, entre d'altres. En canvi, van anar a la baixa les importacions de productes relacionats amb la construcció, la joieria, els vestits i els calçats. Pel que fa a les vendes a l'exterior, van pujar fins a 113,8 milions, el que suposa un increment d'un 1,4% sobre el 2018. Els àmbits en què hi va haver una variació positiva van ser els combustibles, que pràcticament es van multiplicar per 6 tot i que s'ha de dir que suposen un percentatge molt petit de les exportacions, i l'alimentació. La variació negativa més gran es va registrar al transport i als materials de joieria.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.