S'inaugura la plaça del Consell d'Infants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Concorreguda presència de representants polítics en l'acte d'inauguració de la plaça del Consell d'Infants, a l'entrada de l'escola andorrana de Santa Coloma.

Els més joves han acompanyat els polítics en la posada de llarg d'un espai que ret homenatge a una iniciativa estesa al país i en la qual també participa la capital. De fet, la petició va néixer del Consell d'Infants d'Andorra la Vella, una iniciativa que permet apropar la participació i la democràcia i els seus mecanismes als infants.

La cònsol major de la capital creu que "és un projecte d'Unicef en què nosaltres vam entrar quan vam arribar a aquest mandat. Creiem que és un bon sistema perquè els infants coneguin què és el comú, participin i treballin. Després,  el comú ha de demostrar que els escoletem i que fem el que ells necessiten". "Estem contents", afegeix.

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.